Grått eller svart

I morgon är det dags för ”den stora festen”. Folksam fyller 100 år och det skall bli en ”stor fest”. Den där riktiga feststämningen infinner sig inte. Mest tror jag att det beror på allt hemlighetsmakeri från arrangörens sida. Vi vet ingenting om vad ”den stora festen” kommer att innebära.

Jag funderar på om jag skall ha svart eller grå kostym. Hade bestämt mig för grå, men svart ser nog bättre ut. Svart eller grått. På nåt vis signifikativt för hur mitt liv ser ut. Svart eller grått.

 This entry was posted on fredag, september 19th, 2008 at 19:12 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

One Response to ' Grått eller svart '

Subscribe to comments with RSS

  1. 1
    Sis.. said,

    on september 19th, 2008 at 21:05

    Svart, helt klart. Den var mycket snyggare!

Sorry, the comment form is closed at this time.