Ny bil

Martin ringde vis sjublecket och behövde skjuts till danderyd där han skulle hämta sin nya bil. Den ska tydligen köras till uppsala i morgon för att meckas med. Martin är rolig på många sätt och han är den enda jag känner som skulle få för sig att importera en 1956 års chevrolet bel air. Tre liter milen dricker den. Hur som helst åker vi ut till danderyd (där den stått ett tag sedan han importerade den) och i ett svart moln av bensin startar han upp muskedundret och jag bara kan inte låta bli att mysa över den muskliga v8-ans ljud.

Titta på bilden. Martin Backlund ska inte ha någon annan bil än en bel air.

 This entry was posted on fredag, april 29th, 2011 at 21:12 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply