En form av sex

Färsk vit sparris kokad i saltat och sockrat vatten i tio elva minuter. Sköljd i kallt vatten och placerad på en tallrik tillsammans med hollandaise och en klick sikrom. Lite salt och lime på det och den blinde eller den som enkom var tilldelad ljudfilen från när jag åt detta skulle nog dra den slutsatsen att jag idkade sexuella handlingar. Det var så gott att jag satt och stönade för varje tugga. Att något så enkelt kan vara så inutavheskotta gott.

Sen gjorde jag slag i saken och slängde all gammal oäten glass som legat och tagit upp plats i frysen. Jag har ju för vana att köpa glass (köpte ytterligare en ny sort idag) men äter nästan aldrig glass vilket gör att frysen fort fylls. Följande åkte i soppåsen idag i alla fall:

 This entry was posted on måndag, april 25th, 2011 at 20:58 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply