påskafton

Aftonen började klockan 12 med lunch hemma hos Björn och hans exfru och barn samt exfruns syster och hennes lilla barn (barnet kunde gå för egen maskin men inte prata så den kan väl ha varit ett år eller två). Sen bjöds det kaffe i solen på altanen och femkampen startade. Vi delades in i tre lag och tävlade i olika saker som kasta vattenballong och skriva ner hundraser som börjar på specifika bokstäver.

Efter det tog vi ett varv runt Huddinge (promenad) och tittade på Björns nya lya, övriga nybyggnationer i området. Väl tillbaka så åkte jag och Björn och handlade för middag. Jag gjorde det mesta (bearnaisesås, fransk potatissallad med potatis, ruccola, sallad, kålrabbi, rödlök, cocktailkapris och så gjorde jag grillsåsen). Björn grillade.

Sen spelade vi ”När då då” (tror jag det hette) och nån frågesport om guiness rekord som faktiskt var lite halvtråkig. Sen körde jag hem och här sitter jag nu.

 This entry was posted on lördag, april 23rd, 2011 at 23:48 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply