Inga bilder – det var ju lite tråkigt

En fullmatad söndag, det var ju roligt. Klockan elva ringde jag till Anders och Helena och erbjöd mig att komma över till dem och laga lunch. Sagt och gjort och en pasta med tillhörande sås av röd, gul och vitlök, dijonsenap, champinjoner, squash och grädde swischades ihop. Den blev väl helt ok. Sedan skjutsade jag och Helena Anders till jobbet och vi for vidare till IKEA för lite shopping. För egen del blev det en filt, en kruka och några träslevar. Just det iskubs-tjoflöjt också. En gammal bild på Anders så blir det lite roligare.

 This entry was posted on söndag, april 10th, 2011 at 23:14 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

One Response to ' Inga bilder – det var ju lite tråkigt '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Inga bilder – det var ju lite tråkigt '.

  1. 1
    Helena said,

    on april 21st, 2011 at 23:34

    Mycket gott Plura.

Leave a reply