Surf sucker surf

Hur man tar sig från Kenny Rogers till svenska Lillasyster (Martin Westerstrand):

Att börja just var som helst på youtube och bara låta sig flyta med dithän det bär är något jag gör alldeles för sällan. Den enda regeln är att man bara får välja bland klippen som kommer upp som förslag (related) för den videon man tittar på.

Börjar med Kenny Rogers the Gambler till Kenny Rogers & Dolly Partons Island in the stream till en inspelning av Jolene av samma Dolly från 1974. Därifrån är steget till samma låt med Mindy Smith inte så långt och väl igång så tar jag Jolene i den makalösa tolkningen av The White Stripes (syskonparet Jack och Meg White där det ryktas om att syster White skulle vara en robot egentligen). Efter det följer en cover av White Stripes Seven nation army med Audioslave och till den är Bille Jean relaterad (underligt nog), förvisso som cover (Chris Cornell), men den blir det i alla fall. Sedan en akustisk version av Bon Jovis Livin’ on a prayer. Antar att det är det akustiska som tar mig till en akustisk Ayo Technology med Milow därefter akustiskt igen i en cover av Rihannas Umbrella och via ytterligare en cover av Mandy Moore kommer vi till Lillasysters hårdrocksversion av samma låt.


 This entry was posted on tisdag, mars 22nd, 2011 at 23:16 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply