”Ingenting”

Det brukar kännas som jag inte gör någonting på helgerna. Men jag vet inte. Det känns lite så även den här helgen, men när jag tänker efter så har det varit saker hela tiden. Det har varit bra, tid att tänka är det minsta jag har behov av just precis nu.

I alla fall. Det började i fredags då jag for ut till Nacka och hälsade på John och Frida. Vi lagade lite mat (oxfile, bea och pommes) och spelade brädspel. Hade tänkt fara hem, men John hade suktat efter fredagsgrogg och tyckte bestämt att vi skulle ha en sådan. Så det blev en fredagsgrogg och övernattning. Åkte hem lördag morgon i stället.

Sedan fortsatte lördagen med att vi spelade två innebandymatcher och min uppgift var att vakta kassen och släppa in så få mål som möjligt. Det lyckade jag bra med så vi vann båda matcherna. Direkt efter matchen åkte vi hela laget och åt macka och kaffe på ett fik i Solna. Direkt på det åkt Per med mig hem och kollade på I rymden finns inga känslor (positivt överraskad av den filmen). Sedan lagade jag lite mat till oss (förrätt: Carpachio, varmrätt: oxfile, rödvinsås, stekt potatis och babysparris, och så kaffe och avec på det). Sedan spelade vi Vem vill bli miljonär till klockan ett.

Söndagen blev en liten utflyktsdag. Åkte till västerås och åt lunch på min gamla favoritrestaurang Spicy Hot. Där har jag ätit över hundra gånger. För jävla trevlig restaurang. Sen åkte jag vidare till Surahammar och hälsade på Micke.

Och mellan allt detta har jag också tvättat bilen och smutsat ner den igen.

Bilder:

 This entry was posted on söndag, mars 20th, 2011 at 20:46 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply