Ping Pong

Det har dragits igång någon slags pingissektion på jobbet och jag har anmält mig. Ingen kunde bli mer glad än jag. Herregud vad jag är sugen på att spela pingis. Igen. Spelade hela min uppväxt i Endre IF. Nu ska jag spela mot mina kollegor och jag vill verkligen vinna alla matcher. Idag var jag och inhandlade ett racket, eller om det möjligen heter en racket. Jag har egentligen alltid köpt stomme och gummin separat och hållit på och limmat och haft mig och det ska sägas att det stör mig lite att jag så amatörmässigt köper ett färdigmonterat racket. Det kan väl ändå aldrig vara lika bra som ett egentillverkat. Nåja… det får bli senare.

 This entry was posted on lördag, mars 5th, 2011 at 22:46 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply