Ett litet paket med snöre på

Idag kom mina kläder. I ett snyggt paket med inplastade kläder och ett litet snöre runt. Snyggt och bra. Nu till frågan, var det bra?

Bra saker: Klockren leverans gällande färger jämfört med hemsidan. Jag fick verkligen det jag trodde jag hade beställt. Byxorna blev riktigt fräsiga, det är ju hur skönt som helst att själv få välja helt och hållet hur kläderna ska se ut. Hyfsat billigt.

Bäst av allt: hitta brallor som faktiskt passar förhållandevis perfekt utan att de är för smala i midjan och/eller fel i längd.

Mindre bra saker: Byxorna var någon centimeter för stor i midjan. I och för sig kan jag ha minskat någon centimeter sedan jag beställde (samt att mätningen av min kropp inte var hundraprocentigt professionell) så det får vi nog ha överseende med. Lite för lång leveranstid för min smak. Sen hade byxorna en lite för loose fit i största allmänhet jämfört med mina preferenser (fanns smalare modeller att välja mellan).

Summa summarum: Det blir nog en beställning till.

 This entry was posted on torsdag, februari 17th, 2011 at 22:48 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply