bilder från söndag

Idag har jag och Pelle Pilsner varit på science fictionmässan i Älvsjö. Det blir lite av ett spektakel när folk som snöat in på något träffas många på samma ställe. Dels var det ”professionella” filmfigurer såsom Darth Vader, som dock ”gick på rast” precis när vi kom, och dels vanliga besökare som gillar att flasha sitt intresse genom att sy egna kostymer och klä ut sig till Avatar eller nån från Star Trek. Här har ni några bilder.

Sen for vi iväg till Nacka Forum för lite mat. Pernilla och sonen Wahlgren underhöll efter bästa förmåga. Agneta Sjödin var konferencier och sen berättade dom där som skrivit om Sune för barnen om Sune.

 This entry was posted on söndag, november 28th, 2010 at 21:24 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

Comments are closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.