Semestern

I bakgrunden Eminems Love the way you lie. Den gick en del i helgen och minnena från helgen är trevliga att umgås med i brist på annat. Musik fungerar på det viset. Vissa låtar är starkare förknippade med särskilda tidpunkter än de flesta. Den här är en av dem som inte är en av de flesta.

I helgen spelade vi kubb-sm. Helgen dessförinnan kubb-vm. Kubbmässigt har det inte varit något att skriva hem om i år. Vm sket sig direkt och vi var typ sämst. Sm gick spelmässigt ganska okej. Emellanåt spelade jag och Jocke fenomenalt bra och enligt mitt sätt att se det så var det inget lag som ens var i närheten av att ta set av oss eller än mindre slå oss. Förutom i finalen då vi spelade medelmåttigt med våra måttstockar och fick därför välförtjänt smisk av Granskogarna från Dalhem. Stort grattis till dem!

Silver i alla fall. En ny upplevelse när det gäller sm. Har varit med fyra gånger i sm nu. Två vinster, en andraplats och en tredjeplats. Ser man på det på det viset så är det ju inte fy skäms.

 This entry was posted on måndag, augusti 16th, 2010 at 22:58 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

One Response to ' Semestern '

Subscribe to comments with RSS

  1. 1
    Anonym said,

    on augusti 18th, 2010 at 19:32

    Grattis till silvret!!!!! Faster

Sorry, the comment form is closed at this time.