Allt om PC & Teknik

Så här skriver chefredaktören för Allt om PC & Teknik i senaste numret:

”Jag har skaffat iPhone. Det är en fantastisk pryl, det kan man inte sticka under stol med. Sedan ett par månader tillbaka är jag själv en nöjd användare av iPhone. Det som jag tycker gör mobilen till en så bra vän, är alla de trevliga applikationer som finns att ladda ner från Apples App Store”

Och så bladdrar han på. Det hade väl inte varit något konstigt med det. Om det hade varit 2008. Jag var tvungen att vända på tidningen flera gånger för att kontrollera att jag inte köpt en flera år gammal tidning. Så var inte fallet.

Är man chefredaktör för en pc och tekniktidning så köper man inte iPhone 2010 och om man gör det så gör man inte en sak av det eftersom ALLA andra pc och tekniktidningar har skrivit om detta sedan flera år tillbaka.

Det var garanterat första och sista gången jag köper Allt om PC & Teknik – tekniktidningen för pensionärer och andra som vill läsa om gårdagens teknik.

 This entry was posted on torsdag, mars 25th, 2010 at 20:48 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply