Nåja


IMAG0238

Originally uploaded by Terry Ekelöf

I programmet som mäter joggingturen som jag har i min telefon finns en funktion som heter tävla mot dig själv. Den fungerar som så att du kan använda tidigare joggingturer och jämföra med den du springer just nu. Det vill säga att du får tidsangivelser hur du ligger till gentemot förra gången du sprang.

Jag tog förra turen som mall och tänkte att jag skulle springa exakt samma längd, men lite snabbare. Ganska roligt när man liksom hela tiden får veta hur snabbt man springer samt att man ligger x meter före förra gången man sprang.

Under 5 min per kilometer så otränad och så tung som jag är. Det är jag inte missnöjd med. Men det är fortfarande några kvar till de uppsatta tio kilona.

 This entry was posted on söndag, mars 21st, 2010 at 17:04 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

One Response to ' Nåja '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Nåja '.

  1. 1
    Elise said,

    on mars 21st, 2010 at 17:48

    Jakob börjar bli lite nervös här hemma.

Leave a reply