Brillos
IMAG0234.jpg

Originally uploaded by Terry Ekelöf

På bilden visas min faster och tillika gudmor. Hon och hennes man har skött sin uppgift som guds ersättare för min egen mor och far på ett så bra sätt som man kan begära.

Jag har faktiskt ingen aning om vad man kan begära av en gudmor eller gudfar. Och så kan det vara med den saken.

Hon heter Bittan. Eller, hon heter inte Bittan utan Birgitta, men Bittan är det vedertagna. Mannen och gudfadern är Tommy. Ytterligare en sån där som, likt mig, är en sån där Y-are. Förnamn som slutar på Y och som är kraftigt överrepresenterade i fängelset. Varken jag eller Tommy har dock suttit i finkan.

Glasögonen hon har på sig på bilden är mina Filippino-brillor.

 This entry was posted on tisdag, mars 16th, 2010 at 20:15 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

One Response to ' Brillos '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Brillos '.

  1. 1
    Anna said,

    on mars 17th, 2010 at 22:46

    Gudföräldrar ska ge dig kristen guidning genom hela ditt liv. Sen har jag hört att de ska ge en saker när man varit snäll också. Dags att kräva in en del nu alltså…

Leave a reply