Operation nedgång


IMAG0233

Originally uploaded by Terry Ekelöf

84 kilo. Det är nog någon slags rekord. I och med detta får det vara nog. Nu ska det löptränas. Vi börjar väl med tio kilo i alla fall. Får se hur lång tid det tar. Följer det hela här på Herren. Blir lite mer vapen mot huvudet på det viset.

Sagt och gjort. Har i dag inhandlat följande hjälpmedel till detta:
– Våg (för att mäta vikt)
– Billiga hörlurar (för musik vid löpning)
– Telefonhållare att fästa på armen

Det fina med telefonhållaren är att jag genom ett program hela tiden får uppgift om hur långt jag sprungit, hur fort jag springer och om man vill så kan jag tävla mot mina tidigare rundor om jag så vill. Sedan laddar den också upp träningen till en webbsida så jag kan följa träningen. Mycket fiffigt.

Så nu har jag precis varit ute och sprungit. Det är viktigt när man är otränad att inte spränga sig totalt från början (eftersom träningsvärken ofta slår ut en flera dagar i sådant fall). Därför tänkte jag ta ett pass på cirka tre kilometer idag, ganska lugnt tempo. Typ 55 minuterstemp på milen-tempo.

Det blev lite längre, men det kändes OK ändå. Jag tror inte träningsvärken kommer plåga mig i morgon.

 This entry was posted on lördag, mars 13th, 2010 at 16:20 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply