Nine

image

image

Klockan är nollnionollnoll och vi har redan checkat ut, ätit frukost, åkt taxi till flygplatsen och checkat in för vår resa tillbaka till Manila.

När man reser från ett ställe till ett annat på ett globformat föremål likt jorden är den närmaste vägen inte fågelvägen utan grävlingsvägen. Nu var inte grävlingsvägen tillgänglig så vi tar fågelvägen istället.

Idag ska nästan bli den roligaste dagen på resan då den ska ägnas mycket till shopping. Jag fick en liten försmak för shopping redan igår då vi var i Tagbilarans köpcentrum. Jag inhandlade där ett par glasögon. Riktiga alltså. Med synundersökning, glas och bågar kostade de 750 kr. Bra pris. Nike-bågar.

Bilder: Per och jag glada inför flygning. Och en bild på Per från igår.

 This entry was posted on torsdag, mars 11th, 2010 at 3:14 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

One Response to ' Nine '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Nine '.

  1. 1
    Chemiduce said,

    on mars 12th, 2010 at 11:16

    Terry…det kallas plagiat. Men så länge du tror att det är Nike och det gör dig lycklig så…Förresten fin berättelse där om den där ”hungry, hungry”-flickan. Jag förstår att det är mycket fattiga, svältande och hemlösa barn där ni reser. Ha en trevlig shopping i Manila!! Barnen har väl i alla fall kläder så de klarar sig???!! Kram från chemiduce´s fru. Så klart.

Leave a reply