Boku-shake

image

Jag och Per vi skulle till Ullared. Där skulle vi köpa kläder till våra små barn.

Nä, det skulle vi inte. Jag och Per vi skulle till poolen. Där skulle vi sola och bada våra små kroppar. Efter ett tag blev våra kroppar lite torstiga. Då beordrade jag min kropp att gå upp och beställa en shake. Kroppen gick upp och beställde en Boku-shake (en slags kokosnötmilkshake typ). När eoner av tid hade passerats undrade jag och Per vart i hela fridens namn våra shakes befann sig. Av den anledningen gick min kropp och frågade varshän bokushaken fanns. Av denna servitris, som vår en annan än den som fått bokushakeuppdraget, fick jag och Per information om att bokushakes, det finns inte att köpa här. Nähä. Då tar vi ananasshake istället, så jag och Per.

Ytterligare tid passerar. När ytterligare tid passerats kommer bokushakeservitrisen med två bokushakes. Hon ursäktar oss att eoner av tid passerades, men hon hade varit tvungen att inhandla lite ingredienser först. Det var lugnt.

På bilden är jag utan Per med en bokushake som antingen finns eller inte finns.

 This entry was posted on måndag, mars 8th, 2010 at 7:16 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

 • No related posts found.

2 Responses to ' Boku-shake '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Boku-shake '.

 1. 1
  Ulla said,

  on mars 8th, 2010 at 17:18

  Gäller verkligen returbiljetten till Sverige för den vikt du har när du skall hem det ser ut som att du kommer att få betala till lite.

 2. 2
  Jakob said,

  on mars 11th, 2010 at 20:26

  Terry, jobbigt att beach 2010 kom tidigt i år….ses i joggingspåret på ön i sommar//

Leave a reply