Vi sitter nu…

image

image

… och äter frukost. Per, som är lite av en hälsoguru, smaskar på färska frukter.

I lördags kväll träffade vi två väldigt roliga engelskmän. Eller rättare sagt en engelskmän och hans Filippinska flickvän. Charles och Marilyn var båda i vår ålder. Efter lördagens B52-drinkrace blev det bestämt att vi skulle träffas på söndagkvällen för en liten middag.

Så blev det. Vi gick på en fiskrestaurang där vi fick peka ut vilken fisk vi ville äta. Jag pekade på en 4-kilos tonfisk. Personalen undrade storögt om jag skulle äta hela den. Det skulle jag inte. Men en bit. Per valde en blå fisk som vi senare fick veta är utrotningshotad.

 This entry was posted on måndag, mars 8th, 2010 at 4:00 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply