Ny lokal!

image

Idag är det nåt så in i helvetes varmt att det fanimig inte går att vara utomhus. Det gör dock inte så mycket eftersom vi båda är lite solsvaga sedan igår.

Per, som tagit det ganska lugnt med solandet de två första veckorna, smackade på med en riktig heldag i solen vilket resulterade i att Per nu finns i två upplagor. En vit (baksidan), och en lysröd.

Vi har i alla fall lämnat nazi-resortet Bohol Beach Club och flyttat ner på Alona Beach där vi hittat det lilla hemtrevliga Oasis Resort. Vi blev välkomnade med drink och våta små handdukar att torka vårt svett på. Personalen är supertrevlig och vi bor nu i en tvåplanslägenhet med balkong kanske 15 meter från havet. Bilden är från undervåningen där vi har vår lilla lounge.

 This entry was posted on lördag, mars 6th, 2010 at 10:22 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

One Response to ' Ny lokal! '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Ny lokal! '.

  1. 1
    Johan & Sara said,

    on mars 7th, 2010 at 11:29

    Hej på er! Bra att ni umgås med transor och ormar, istället för de lömska dvärgarna. Låter som ni har det fint i orienten! Passa er för solen (speciellt Per).. Den är ond och vet var ni bor.. Johan har skickat ett skålpund snus till Terry i en strut, som kan hämtas på ambasaden i Manilla. Kodord: svartstruten häckar i skymningen. Per kan hämta ut en burk Bullens pilsnerkorv via kodord: I need schlang schnell, bitte! Ta det lugnt och vi väntar med spänning på kommande rapporter!

Leave a reply