Darwin

Ni vet att det är Darwin som kom på det här med att allt faller nedåt va? Om vi har ett djur som faller uppåt eller åt sidan så kommer det djuret inte kunna tävla med de djuren som faller neråt och därför bli naturligt utslagna.

Ja, jag har stulit det skämtet.

Men naturen verkar ibland ta lite större språng. En mutation som egentligen är genetiskt felaktig men som visar sig vara mycket mycket bättre än alla andra. Ungefär så fungerade det när jag alldeles nyss blandade en grogg. Hällde glatt upp kokosrom tillsammans med vanlig mörk rom som skulle, i vanlig ordning, blandas med cola. Nu föll det sig så att det inte fanns någon cola och tillfälligheterna hade skapat en alldeles ny drink. Kokosrom, mörk rom och druvjuice.

Smakar skit. Kommer dö ut.

 This entry was posted on fredag, november 14th, 2008 at 23:01 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply