Väckhelg

Klockan 14.15 idag söndag satte jag foten i mitt hem sedan i fredags morse. Trots att helgen varit väldigt rolig så blir det inte helg på samma sätt om man inte spenderar vissa delar hemma.

Hur som helst så förlöpte den på Bishops Arms i sumpan i fredagskväll. Öl och hamburgare är två ting som sällan är helt fel efter en arbetsvecka. Så heller inte denna gång.

Lördag morgon klockan nollnionollnoll blåste domaren igång den första matchen. En match vi vid den tidpunkten inte visste att vi skulle bli förnedrade i. Vi fick stryk med 12-5 av ett gäng pilsnabba 15-åringar (typ) och behållningen var när Chris kallade en av småkillarna för nörd. Han flackade med blicken och såg allmänt rädd ut. Oerhört moget av en 32-årig man att kalla barn för nörd. Match nr. två vann vi. Vi har vunnit och förlorat exakt hälften av de matcher vi spelat.

Lördag klockan halv ett var vi tillbaka hos Per och stöket med att förbereda eftermiddagens begivenheter påbörjades. Exakt en timme senare slöt större delarna av laget upp och vi tittade på fotboll och inmundigade fler öl, åt ärtsoppa och drack varm punsch därtill med efterföljande pannkakor med glass och hallonsylt. Stämningen höjdes successivt och slutade med att vi tittade på det här youtubeklippet ungefär tio gånger i rad.

Till slut var vi så glada att vi kunde åka över till Ingemars inflyttningsfest. En fest Ingemar jobbat hårt med att dissa de närmaste två veckorna. Enligt honom skulle det bli jättetråkigt och hans rekommendation var att inte komma men om vi ändå kom så borde vi ta med massor av sprit så man åtminstone kunde bli väldigt full. Eftersom fester blir vad man gör dem till blev det i det stora hela en munter tillställning. Ingemar hade iordningställt en tipspromenad med frågor om honom själv. Jag vann ett specialpris eftersom jag var den som hade haft minst antal rätt (3 av 13). En nyckelring. Jag som just samma dag hade köpt en ny nyckelring, en det står ”Boss” på.

Någon frågade om det skulle komma några tjejer till festen, två svarade Ingemar. Hans flickvän och grannen, om hon råkar gå fel. Av oss fick Ingemar med flickvän ett fickur i inflyttningspresent. Det tyckte vi var en bra present och Ingemar låtsades tycka detsamma. Eller så tyckte han det på riktigt.

Så. Jag hann bara landa är i Västerås innan det var dags för träning. Svettigt, intensivt, bakfullslö och blodig handduk efter duschen. I vanlig ordning. Skytteliga och hur har er helg varit?

Plats Spelare Mål
1 Johan Milde (55) 15
2 Terry Ekelöf (7) 12
3 Ingemar Lundin (79) 11
4 Anders Milde (18) 10
5 Per Gustafsson (3) 10
6 Tony Ohlsson (66) 7
7 Roger Folkhage (4) 3
8 Mikael Lantz (62) 1
9 Chris Halling (1) 1
10 Inge Målgörare (-1) 0
11 Rollo Tegstam (99) 0
12 Marcus Rehn (2) 0
13 Mathias Johnson (9) 0

 This entry was posted on måndag, november 10th, 2008 at 0:16 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply