Idol har startat…

… och det förtjänar väl en kommentar. I ärlighetens namn har jag aldrig varit särdeles förtjust i varken Kishti Tomita eller Peter Swartling. Ändå kändes det inför kvällens idol som att man lite grand hade pajjat programmet genom att släna ut dessa enda tre som är återkommande. Oj så fel jag hade. Jag får nästan lite dåligt samvete gentemot denne Andreas Carlsson som verkar vara världens coolaste katt. Det hör inte till saken, men om jag fick välja hur jag skulle se ut så skulle jag se ut exakt som honom. Gary Sinise någon?

 This entry was posted on onsdag, september 3rd, 2008 at 23:35 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

 • No related posts found.

3 Responses to ' Idol har startat… '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Idol har startat… '.

 1. 1

  on september 4th, 2008 at 22:51

  Fast sådär råmycket självdistans verkar han inte ha… http://www.andreascarlsson.se/

 2. 2
  Stephen said,

  on september 4th, 2008 at 23:46

  Skönt med folk som pissar på jante utan att skämmas för det!

 3. 3

  on september 5th, 2008 at 16:14

  Visst, absolut. Men det är skillnad på att göra det med självinsikt, och inte. Men heja jantepissare!

Leave a reply