Småfix

Har pysslat lite här hemma i helgen. Dock inte riktigt nöjd eftersom jag ännu inte fått de dammsugarpåsar jag beställde över webben häromdan. Så dammet finns kvar. Istället för att lägga ut en massa text om det ena och det andra så ger jag er före och efterbilder. Före och efter. Det enda som saknades på efterbilden var lite blommor i blomvasen. Så jag photoshoppade dit lite blommor. Helt enkelt.

 This entry was posted on söndag, augusti 31st, 2008 at 19:12 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

 • No related posts found.

2 Responses to ' Småfix '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Småfix '.

 1. 1
  Jenny said,

  on september 4th, 2008 at 13:36

  Halloj!
  Var handlade du? Handlade du här: http://www.mrdustbag.se var du nöjd i så fall?

 2. 2
  Stephen said,

  on september 4th, 2008 at 21:03

  Jag köpte dem på dammsugarpasar.nu och jag är faktiskt inihelvete nöjd. Jag är så nöjd att jag ens inte fattade att avin jag fått var för dammsugarpåsarna.

  Trodde avin jag fått var för de böcker jag beställt eftersom jag beställt dammsugarpåsarna dagen innan och trodde inte att de skulle komma så snabbt att jag inte ens bemödade mig att gå och hämta dom på posten.

  Snabbt som själva faan alltså.

Leave a reply