Det gäller att sortera begreppen.

Här kan ni läsa om Lars Ohlys utbrott mot bengaleldande djurgårdssupportrar. I slutet av artikeln förklarar Ohly varför han blev så arg på dem som brände bengaler.

Han säger ”Dels är det farligt och dels kan det drabba astmatiker på läktarna. Men framför allt skadar det föreningen Djurgården som får ta straffet. ”

Det är inte så lite komiskt att det ”framförallt” är för att klubben får ta straffet. Att en eller annan astmatiker stryker med är ingen fara. Att någon fotbollspappa eller för all del fotbollsmamma får svåra brännskador av de lömska bengalerna är inte så noga. Det är ju Djurgården som får ta straffet.

Å andra sidan har väl aldrig kommunister varit kända för att värna andra människors välbefinnande.

 This entry was posted on måndag, oktober 8th, 2007 at 12:42 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply