Åk till staterna. NU!

Ni som följer börskurser, valutakurser och så vidare har såklart koll på att den amerikanska dollarn skunkit ganska rejält under de senaste åren. Ändå höll jag på att sätta maten i vrångstrupen när jag satt och läste Aftonbladet idag och såg senaste växlingskursen.

Den som inte åker till USA och shoppar sig blå är ju helt tokig. Jag har räknat ut lite jämförelsepriser som jag hittat på nätet och översatt dem till SEK. Den som inte ringt sin resebyrå inom fem minuter efter den läst klart detta skall hämtas av män i vita rockar.

  • Dell´s billigaste Laptop, 2 kronor och 89 öre
  • Ferrari 360 Spider årsmodell -04, 783 kronor
  • DVD Film Pirates of the Caribbean, 12 öre
  • Biljett till Mamma Mia på Broadway, 85 öre

Så plocka fram skolengelskan, raka bort talibanskägget och ta på dig din allra oskyldigaste min och bara åk.

 This entry was posted on fredag, maj 23rd, 2008 at 22:37 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply