Denna innebandy

Innan jag tar det jag tänkte skriva om innebandyn så måste jag säga att jag faktiskt gläds över att Elisé äntligen blir lite omskriven i tidningar. Det unnar jag henne. Det har alltid varit jag och brorsan som fångat rubrikerna med VM-guld i kubb, pingisframgångar eller potatisreportage. Nu utjämnas detta lite. Göteborgsposten smäller ju ändå ganska högt!

Faktum är att jag tycker att Elisé borde sitta i fängelse sedan länge. Inte främst för att jag anser att hon bör straffas utan mest för att skydda resterande sammhälsmedborgare från henne. Det är inte säkert att ha henne springandes lös helt enkelt.

Jag tränar innebandy med jämna mellanrum. Nu på senare tid har jag lyckats skada mig i princip varje gång. Är det inte fötter, lärkakor eller revben som spräcks så är det stukningar och annat skit. Idag trodde jag att jag klarat mig. Ända tills jag när jag skall packa ner min handduk upptäcker följande:

Ett vanligt ”köttsår” i och för sig. Men ändå. Att man aldrig kan få vara ifred. Sår är bra på det viset att de inte hindrar en från att träna vidare. det enda man får stå ut med är lite blodiga handdukar… och jag menar… handduken skall ju ändå tvättas.

 This entry was posted on torsdag, mars 27th, 2008 at 0:13 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

Comments are closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.