Att fajtas

Jag utgår från att jag är synnerligen dålig på att slåss eftersom jag aldrig varit i slagsmål om man bortser från mina krig med lillebrorsan som ändå är fyra år yngre än mig. När han väl blev stor tillräckligt för att kunna vinna över mig slutade vi slåss med varandra. Hur som helst räknar den här sidan ut hur många femåringar man skulle klara av samtidigt i en fajt.

16 stycken är inte så illa. Jag undrar om det skulle kunna motsvara en… nja, en riktig vuxen vinner nog över mig i alla lägen. Min enda fördel om någon skulle ge sig på mig är att jag skulle vara oändligt feg.
16

 This entry was posted on tisdag, mars 25th, 2008 at 23:49 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

 • No related posts found.

3 Responses to ' Att fajtas '

Subscribe to comments with RSS

 1. 1
  Syster said,

  on mars 26th, 2008 at 12:13

  Du var ju i slagga i somras…

 2. 2
  Stephen said,

  on mars 26th, 2008 at 21:13

  Vad fan snackar du om, criminal?

 3. 3
  Syster said,

  on mars 27th, 2008 at 19:56

  kom hem men värstingblåtiran runt ögat och försökte lura i oss andra att det varit någon slags insekt som gjort det…what?

Sorry, the comment form is closed at this time.