Kompromisser

God kväll.
Jag har nog inte börjat med den typen av hälsning än. Men vi börjar ju bli kompisar, inte sant!

När jag skall köpa saker, oavsett vad det är, så är mitt absolut tyngst vägande kriterium att saken skall vara snygg. Hellre snygga skor än sköna. Hellre en snygg DVD än en bra. Hellre ett snyggt mål än en vinst. Jaja, point is made.

Därför hamnar jag i någon slags mental krasch då någon vill ge mig en ful sak gratis. Skall jag ta emot denna sak (som jag vet kommer förfölja mig i evighet) eller tacka snällt men bestämt nej? I julas fick vi julklapp från arbetsplatsen. Det var bland annat en väldigt ful vattenkokare. Till saken hör att jag gärna skulle vilja ha en vattenkokare. Skall jag ta emot vattenkokaren eller strunta i den? Jag förlorar ju inte precis något på att ta emot den. Å andra sidan vet jag ju att jag näppeligen köper en annan vattenkokare om jag har en fullt fungerande och dessutom ny vattenkokare. Snålheten vann i det här falllet och här har ni spektaklet.

 This entry was posted on tisdag, mars 25th, 2008 at 23:36 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

Comments are closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.