Lur-igt

Perelli blev rätt i alla fall. Men att svenska folket valde lilla tanten var en skräll.

Funderar på att köpa en mobil som sagt. Men det är mycket lurigt att välja modell.

 This entry was posted on söndag, mars 16th, 2008 at 21:11 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

One Response to ' Lur-igt '

Subscribe to comments with RSS

  1. 1
    Mister said,

    on mars 26th, 2008 at 22:15

    Ingen frågan om saken slå till med en Iphone beställ från någon vänligt sinnad person som befinner sig i staterna. Knäck programet men ett gratis program från internätet och genast är du både cool och har en snygg och grym telefon med musik och allt annat trams i.

    Jag ska göra det

Sorry, the comment form is closed at this time.