Farsan och bacillerna

Först. Jag var på Bellamn igen och åt smörstekt mälargös med hummersås. Polkagrisparfait till efterrätt. Den stekta svampen som var bredvid fisken var helt vansinnigt bra.

Okej. Farsan och bacillerna. Det finns ungeför 10.000 kända bakterier, 30 av dem är skadliga för människan. Farsan lider av bacillskräck. Först en bild på fadern sedan några exempel.

Farsan dricker nyponsoppa varje dag därför att det innehåller mycket c-vitamin och c-vitaminet håller bakterierna borta ser ni.

Farsan badar icke bubbelpool eftersom man kan få aids av det. Jo då. Till exempel kan det ha badat en med aids innan och sen bubblar det upp där bak och hips vips har du också fått aids.

Min fader är nog en av mycket få som har virusskydd på datorn utan att det är kopplad mot internet, för man vet ju aldrig…

Jag är av ganska diametralt motsatt uppfattning. Jag tror att man skall exponera sig för bakterier så mycket som möjligt för att bygga upp ett immunförsvar som är värt namnet. Jag umgås därför gärna med exempelvis förkylda.

Och jag badar bubbelpool.

 This entry was posted on lördag, mars 15th, 2008 at 20:35 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

One Response to ' Farsan och bacillerna '

Subscribe to comments with RSS

  1. 1
    Syster said,

    on mars 15th, 2008 at 21:05

    När farsan blev värre i sin rygg och senare fick operera sig för diskbrock brodde det på att mamma hade glömt köpa hem nyponsoppa…

Sorry, the comment form is closed at this time.