Godis och välgörenhet

Läser ibland på sidor där det är en massa frågor i stil med har du någon folköl i kylen eller små eller stora bröst och så vidare. Jag vill egentligen svara på dessa, men det är så jävla många frågor så vi får nog ta det en annan dag.

Precis som jag skrivit om tidigare gällande glass så köper jag en massa godis. Rent generellt äter jag inte särskilt mycket godis heller. jag köper sen står det tills det då och då dyker upp en vän som är mer godisorienterad än jag. Micke är en sådan. Häromdan hade jag en annan vän på besök som dessutom hade mage att kritisera mitt urval av godis samtidigt som munnen proppades full av de läckerheter som bjöds. Jag antar att godiset var gott nog att ätas i alla fall. Här är en bild av mitt ”godisbord” som det ser ut ”as we speak”. I mitten är engodis-BH som jag fått av min vän John för ett drygt kvartal sedan.

Vi översvämmas av olika pins man skall köpa för att stödja saker som kampen mot bröstcancer, rent vatten och så vidare. Så upptäckte jag denna lilla pin som jag tyckte var vacker. Vacker och sannolikt inte lika vaanlig som ”det rosa bandet” som tamigfan varenda svenne monterat på sitt kavajslag. Denna lilla klänning stödjer forskningen för hjärtsjukdomar för kvinnor. Särskilt behjärtansvärt för mig eftersom jag har en faster och tillika gudmor som har hjärtfel.

 

Som svar på inledande frågorna så kan jag säga att jag inte har några folköl i kylen och jag föredrar små bröst framför stora. Ärligt talat fattar jag inte det där med att vi killar skulle gilla stora bröst bättre än små. I och för sig brukar dom killar som gilla stora bröst vara de mest högljudda. Killar som dricker mycket hembränt och kör epatraktor till 20-årsåldern har en förmåga att låta ganska mycket. Men vi andra gillar er precis som ni är. Kom ihåg det tjejer!

 

Och p.s. Man skall inte lyssna för noga på de killar (eller tjejer för den delen) som låter mest. Lyssna på dem som har nått vettigt att säga istället. De talar som regel lite mer lågmält.

Tittade på debatt ikväll. Det sista med Stina Dabrowski. Sedan tar Janne Josefsson över. Jag ser fram emot det. Men det som slog som fick mig att tänka lite i dessa banor (tillsammans med en pågående diskussion med en kär vän) var att en kvinnlig forskare i Etik berättade att hon oftare tänker på om hon skall göra en bröstförstoring än om hon skall skriva en doktorsavhandling eftersom tjejer med stora bröst kommer till tals oftare än de som skrivit doktorsavhandling.

Är det så illa i Sverige idag? Helt plötsligt vill jag bo någon annan stans.

 This entry was posted on torsdag, mars 13th, 2008 at 23:50 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

 • No related posts found.

3 Responses to ' Godis och välgörenhet '

Subscribe to comments with RSS

 1. 1
  Syster said,

  on mars 14th, 2008 at 16:43

  Vart köpte du den där?

 2. 2
  Stephen said,

  on mars 14th, 2008 at 18:06

  De gula karamellerna köper man på en specialaffär i västerås som har korvar, salami, ostar och alla möjliga godsaker.

 3. 3

  on mars 15th, 2008 at 0:05

  Det beror väl på vad man menar med komma till tals. Och vilket komma till tals man ska föredra framför ett annat.

  Men hon har säkert någon statistik på det där.

Sorry, the comment form is closed at this time.