Snart ny telefon.

Jag tror att det blir en ny telefon. En mobil alltså. Egentligen inte för att jag behöver en utan för att det är roligt att köpa en ny. Det är ganska sjukt egentligen. Tanken är att jag skall köpa en sådan här.

Faktum är att det jag saknar telefonen mest för är att jag använde den som väckarklocka där jag kunde snooza i 45 minuter varje morgon. Nu måste jag kliva upp direkt när klockan ringer.

På tal om sjukt. Så här gick det till när min mobil gick sönder: Någon annan gjorde en dum sak och enligt någon slags ap-mans-logik var min mobiltelefon den som var skyldig till detta och förtjänade därför att ”sleep with the fishes”, som de säger i filmen Gudfadern. Bokstavligt talat. Och bildligt också för den delen.

Min fiskarman är dessutom en lömsk typ. Idag kom jag på honom när han försökte sno öl av mig. Saken är den att jag gärna bjuder på öl. Bara han frågar först. det här beteendet han visar upp börjar bli obehagligt. Skärper han inte till sig får det bli någon slags konsekvenser för honom.

Här är en bild av när han är mitt uppe i en snattar-räd.

 This entry was posted on onsdag, mars 12th, 2008 at 1:03 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

 • No related posts found.

3 Responses to ' Snart ny telefon. '

Subscribe to comments with RSS

 1. 1
  Anonym said,

  on mars 12th, 2008 at 22:21

  Intressant kylskåp…eller innehåll av kylskåp. Men nu till det mest intressanta. När får vi se ditt cv?

 2. 2
  Bianca af Butterland said,

  on mars 12th, 2008 at 22:23

  Oj då, jag glömde presentera mig. Mitt namn är Bianca. Bianca af Butterland.

 3. 3
  Stephen said,

  on mars 12th, 2008 at 23:29

  Hela den här CV-grejen är lite klurig. Jag har skrivit den klar men alla program för att uppdatera herre.se ligger på min gamla dator så jag är lite lost just nu.

Sorry, the comment form is closed at this time.