Installerar gåvor

När morsan och farsan var på besök hade de med sig gåvor. De hade tagit med sig exklusiva handdukar från kalkstenshawaii, även kallat Rosornas Ö. Jag kände mig lite som jesusbarnet när han emottog rökelser och myrra från de tre vise männen för en sisådär 2000 år sedan.

På bilden här visar jag för fiskargubben hur man hänger upp handdukar så det blir rakt och fint. Han ser lite nonschig ut men han lovade på hedersord att han lärt sin läxa och i fortsättningen skulle sköta handduksupphängningen klanderfritt. Hans insatser här i hemmet har det varit lite si och så med. Han gillar mest att sitta och slöa och kolla på teve.

Senare messade Micke. Han hade köpt en ny bil och varit ute i gatlysena och fotograferat det nya vrålåket med sin pissiga mobilkamera. Han ville ha bilden tillsnyggad. Här har ni resultatet.

 

 This entry was posted on tisdag, mars 11th, 2008 at 21:28 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply