Det ju just själva faen

Spelande innebandy efter jobbet idag och lyckades bli tacklad så jag tappade lyften och fick ont i bröstet. Sedan tacklar ytterligare en snubbe mig på exakt samma ställe och nu har jag så ont att jag tror att jag spräckt ett revben.

Som inte det var nog kände jag att mina skor började kännas en aning obekväma, tog av mig skon och kikade in på det obekväma och konstaterade att själva innersulan trasat till sig lite och skavde under foten. Jaja, inte värre än att jag kunde fortsätta. När jag sedan hoppar i duschen upptäcker jag detta (obs äcklig bild, klicka inte vidare om du har känslig mage). Halva foten är ju väck.

Nej fy faen.

 This entry was posted on onsdag, mars 5th, 2008 at 20:37 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

Comments are closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.