Ny kamera och gratis lotteri

Impulsköpte en kamera idag på webben. När man börjar impulsköpa dyra saker är man illa ute. Men eftersom jag blivit tilldelad ny lön på jobbet så tyckte jag att jag kunde unna mig det. Man blir nämligen tilldelad ny lön på mitt jobb.

Det är någon slags Canon som fått bra betyg i en tidning jag läser och eftersom jag vet ingenting om kameror så litar jag på det.

Jag och Per var ute och åt på ”Styffes” i Solna igår kväll. Jag åt biff Rydberg och Per åt Pärlhöns med karl-johansvamp.  När det var dags att betala lämnade vi båda våra kort på brikan kyparen lämnat.

Jag: Har du lust att dra lite olika belopp från korten?

Kyparen: Vilka belopp skall jag dra?

Jag: Dra lite som du vill, efter eget huvud, hitta på nåt.

Kyparen: Driver du med mig?

Jag: Nejdå, dra du lite olika belopp, det blir roligt det här.

Sen spånade jag och Per om vilka belopp han skulle dra. Jag gissade på att han skulle ta en maträtt + en öl på ena kortet och den andra maträtten + en öl på det andra medan Per trodde att han skulle dra så att det skiljde bara en krona mellan våra kort.

Ingen av oss fick rätt.

Han drog 239 kronor från det ena och 310 kronor på det andra. Riktigt bra jobbat av kyparen! han verkade dessutom ganska road av detta tilltag och frågade vem som drog vinstlotten. Vinstlotten blev min (hahahaha).

Ett fiffigt sätt att liva upp en annars lite tråkig kväll och dessutom fick vi ett litet lotteri alldeles gratis. Undrar om de har tillstånd från lotteriinspektionen.

Nähä. Nu är det off to Sonny och Jessica som skall bjuda på lite mat och melodifestival.

 This entry was posted on lördag, mars 1st, 2008 at 19:35 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

Comments are closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.