Rysk frisyr

Tanken är att jag skall klippa mig i morgon.

Mitt hår är tilräckligt långt för att ha rysk frisy på jobbet i morgon. Vi får se om jag kommer ihåg detta när jag kammar mig i morgon. Gör jag det skall jag ha rysk frisy i morgon. Ni vet, typ allt framåtkammat som farsan har. Eller Roland cedermakr fast kortare.

 This entry was posted on fredag, februari 22nd, 2008 at 0:02 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

One Response to ' Rysk frisyr '

Subscribe to comments with RSS

  1. 1

    on februari 22nd, 2008 at 14:55

    Kan man få ett litet bildbevis?

    (Förutsatt att du har något annat kameraaktigt än mobilen…)

Sorry, the comment form is closed at this time.