Norröver

I morgon bitti flyger jag norrut. Kramfors närmare bestämt. Faktum är att det är första gången sedan jag flyttade från Sundsvall 2001 som jag befinner mig ungefär där. I och för sig har jag aldrig varit i Kramfors tidigare men jag och Per åkte till Bispgården i min risiga Opel för att inhandla en begagnad video vid ett tillfälle. Jag tror att med tanke på bensinpengarna hade det varit billigare att köpa en sprillans ny. I alla fall hade vi en trevlig tripp uti obygden och fick oss en video som gick sönder nästan omgående.

Bara för att illustrera vad som väntar norröver klicka på länken här. 

Tror det blir lite sömn inatt faktiskt. Är ganska trött efter nästan ingen i natt. Måste stryka lite skjortor och packa först dock.

Hade egentligen tänkt skriva några ord om vad jag upplever som tydligast arv från fader Bosan. Nämligen att jag nästan aldrig lovar någonting. Jag kan inte lova saker som jag är till etthundra procent säker på att jag kan hålla. Å andra sidan så kan man med säkerhet veta att om jag lovar något så blir det så. Jag lovar ;o) Farsan är likadan. Hur är det med er, Elisé och Jocke? Samma för er eller?

P.s det finns Coca Cola Light till ”pangpris” i kylen vid kaffeautomaten. Hugg in. Spara en till mig bara.

 This entry was posted on tisdag, februari 12th, 2008 at 0:40 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

 • No related posts found.

4 Responses to ' Norröver '

Subscribe to comments with RSS

 1. 1

  on februari 12th, 2008 at 10:46

  Sätt dig fram i taxin. Inte bak, då kallar de dig för stockholmare.

 2. 2
  Syster said,

  on februari 12th, 2008 at 12:18

  Precis som far på den punkten. Inte lova om man inte vet att man kan hålla det. Oavsett om det är en liten skitsak eller något stort. På något vis ingav det trygghet när man var liten att veta att när pappa väl lovade (vilket inte hände så ofta eftersom det endast var när det var 100% säkert) så visste man att då gör han allt i sin makt för att det ska bli så… Något jag tycker att alla ska anamma!

 3. 3
  Stephen said,

  on februari 13th, 2008 at 22:23

  Beck – satte mig bak… klantigt. Jag som ändå bott i norrland.

 4. 4
  Stephen said,

  on februari 13th, 2008 at 22:23

  Sis – Undrar hur boder resonerar. Han är ju inte som vanligt folk.

Sorry, the comment form is closed at this time.