Kändisspaning

Leif GW´s storhet i korthet från dagens Efterlyst. På slutet besvarar Leif tittarnas frågor och svarar på följande fråga ”Vad är det för skillnad på en liten och en stor rättspsykiatrisk undersökning?” – Det som skiljer är storleken.

Jag såg idag Magnus Betnér på skanstulls tunnelbanestation. Det är alltid lite roligt att se kändisar på stan. Han var snyggt klädd.

Zappade in på homo-galan som sändes på TV4 ikväll. Ganska underhållande faktiskt. De hade ett inslag som hette ”Bonde söker bög” i sann bonde söker fru-anda. Jag anar att bögarna festar rätt hårt i Stockholm inatt.

Jag åkte buss i Västerås idag. Fixade tidtabell och pluggade på. Det finns vissa regler för att åka buss i Västmanland som man skall vara uppmärksam på. Till exempel ”Ge gärna tecken med handen så vi vet att du vill följa med bussen”. Eftersom jag inte ville råka missa bussen tränade jag lite innan jag skulle ut på detta äventyr.

 

 This entry was posted on torsdag, februari 7th, 2008 at 23:23 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

One Response to ' Kändisspaning '

Subscribe to comments with RSS

  1. 1
    Syster said,

    on februari 8th, 2008 at 8:00

    Det ser bra ut det där broder..hahaha. Ser ut som om du har stannat bussar i hela ditt liv!

Sorry, the comment form is closed at this time.