Nr 1 Look-alike

Tjena.

Från och med nu skall jag ha en liten serie med look-alikes av sådana som jag känner eller har kort på. Det kan bli en lång följetång.

Männen på bilderna är min far och Roland Cedermark. Vi gör helt enkelt så att ni som läser får gissa vem som är vem, ni får poäng för rätt och fel och jag håller koll på ställningen. Det kommer fler bilder senare och alla svar räknas. Svar lämnas i kommentarerna. Hitta på ett alias ni har lust att ha under hela tävlingen. Okej?

 This entry was posted on onsdag, januari 23rd, 2008 at 1:05 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

One Response to ' Nr 1 Look-alike '

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to ' Nr 1 Look-alike '.

  1. 1
    Pärlan said,

    on januari 24th, 2008 at 9:13

    Ganska klurig eftersom jag inte känner igen någon av dessa två herrar, men jag gissar på att han till höger är din far =)

Leave a reply