What´s the big deal?

Det pågår någon slags debatt (den som vill läsa mer får läsa här, jag orkar inte) kring varför kvinnor inte får bada topless på kommunala badhus. Det finns tydligen någon regel som säger att man inte får det. Eller man får det naturligtvis, problemet är att kvinna inte får det. Och detta är diskriminerande.

Ja, det är det väl.

Jag kan bara inte fatta varför det skall finnas regler för sådant.  Herregud. Det är väl ingen sak. Egentligen kan jag tycka att det borde finnas en regel som säger att folk som stör sig på bara bröst inte får bada i kommunala badhus. Vilken skada skulle ett par skvalpiga dambröst kunna göra? Inbilla er inte att det är yppiga tjusiga tjejer som bedriver den här kampanjen, inte för att jag vet vilka de är men det verkar för bra för att vara sant helt enkelt. Sånt som verkar för bra för att vara sant är som regel heller inte sant nämligen.

18.50 kom jag hem. Knäpper igång spisplattan, går på toa, knäpper igång datorn, lagom när dessa bestyr är klara är plattan lagom varm för att steka de kroppkakor jag ämnar äta för kvällen. Två i sju är jag placerad framför teven och skall inmundiga mina kroppkakor när lillebror ringer. Mitt i maten, något han inte tar hänsyn till. Men vafan, vi pratar med varandra en gång i kvartalet så låt gå. Jag äter mina kroppisar samtidigt. Hans hund Betty, som blev skjuten av en i jaktlaget i helgen, lever tydligen fortfarande. Gott så. Inte lätt att vara hund, vara räv-färgad och räv-size-ad när skjutglada jägare är i farten.

jag köper så mycket skräp i affären att jag ibland börjar undra. Idag köpte jag en påse ostbågar, redan när jag kom hem fem minuter senare har jag helt tappat sugen för dessa bågar. Annars var det nog minst ett halvår sedan jag köpte en produkt från Estrella eller OLW senast. Hoppa det dröjer ytterligare ett halvår.

 This entry was posted on tisdag, december 4th, 2007 at 23:17 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

 • No related posts found.

2 Responses to ' What´s the big deal? '

Subscribe to comments with RSS

 1. 1
  ante said,

  on december 5th, 2007 at 21:02

  Jag såg en bild på tre av tjejerna i en lokaltidning och folk utseende är väl ett smaksak. men i mitt tycke tillhörde inte dessa tre tjejer de vackra folket precis. Det var korthåriga, ovårdade kläder, och tämligen platta där framme. Jag har mina funderingar men jag har inte funderat klart.

  Skulle du vilja vara med din mamma på badhuset om hon tog av sig bikinin? Det är en fråga alla som är positiva till det hela bör ställa sig.

 2. 2
  Stephen said,

  on december 5th, 2007 at 22:04

  Nä, precis! Klart att det är den typen av tjejer som bedriver dylika kampanjer.

  Och som svar på din fråga: Jag skulle utan problem kunna gå på badhus med min mamma topless. Big Deal.

Sorry, the comment form is closed at this time.