Dette aelskede lann

Jag vet inte om jag älskar eller avskyr Sverige för detta. Hur som helst är det typiskt svenskt. För oss är det viktigt att göra saker och ting riktigt och redigt. I synnerhet när andra ser på. Tittar på hockey-vm (och detta är kanske inte typiskt svenskt) men just nu dividerar dom om klockan startades en sekund för tidigt. En sekund. Eller som sade i Fredrik Lindströms Dialektmysterier att när vi kom med i EU och Europa besviket konstaterade att svenskarna ju är precis som tyskar fast dom kan engelska.

 

Hur som helst. Det jag skulle till var att NATURLIGTVIS ska ländernas nationalsånger i hockey-vm sjungas av personer från respektive land. Rätt ska vara rätt. Här är Norges norska nationalsångssångare. Detta är vad jag älskar eller hatar med Sverige. Rätt ska vara rätt.

 This entry was posted on fredag, maj 4th, 2012 at 20:38 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

Comments are closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.