Lets dance

Det var lets dance ikväll. Jag missade det. Tyvärr har jag missat samtliga avsnitt de senaste 3-4 åren. Ibland har jag tittat lite, men varje gång har det kommit något emellan. Något viktigare helt enkelt. Men det är ju sånt som händer. Jag tror det gick så här: olika kändisar som inte kan dansa dansade och sen till sist åkte en ur och romansen med danspartnern avslöjas i Aftonbladet och Expressen i morgon till familjens stora sorg. Shit happens.

Läste i tidningen att kändisarna var upprörda över att man fått en vecka mindre på sig att träna. Det är ju ett obestridligt faktum men det faktumet gällde väl alla deltagare. Det kanske mest intressanta med detta måste ju vara att kändisarna i normala fall slappar hela veckan sen övar de lite sista dagen för att inte göra bort sig för mycket på teve. Och nu fick de hux flux en färre dag att slappa på. Trist ju!

 This entry was posted on torsdag, maj 3rd, 2012 at 23:51 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

Comments are closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.