Final och avslutande kommentarer

Melodifestivalen är slut och Loreen kommer åka till azerbadzjan och tävla för svedala med euforilåten. Med det har jag inga problem. Det är en discolåt som jag tror Europa kommer gilla. Några ord om kvällens begivenhet: Trist att låtar sjungna på svenska blir så sjukt slaktade på grund av de internationella jurygruperna. Utan dom hade saker och ting slutat på samma vis som de slutade förutom att Torsten hade kommit på tredje plats. Men det kanske är skit samma.

Jag betalar teveavgift. Svt:s utan konkurrens största arrangemang är melodifestivalen. Det är det enskilda program de satsar mest pengar på. Av den anledningen är jag besviken. Jag tycker att det behöver vara mycket roligare, mycket mer underhållande och helst ska det vara bättre låtar och bättre artister. Det sistnämnda styr dom såklart inte såvärst över. Det förstnämnda styr dom över till hundra procent. Melodifestivalen är vår Oscars. Det måste gå att göra det roligare (man skriver ju för fan manus redan nu för nästa år). Jag är jättebesviken på begivenheten som sådan (ingen skugga över varken Sarah, Gina eller Helena eftersom alla tre är marionetter i melodifestivalens snören). Bättre. Roligare. Snyggare.

Okej. Bild. tog ingen bild för detta meddelande, så då tar vi nåt jag har sedan tidigare… jag slänger in min och pers fantombild av den livsfarliga ryssen från Bohol Beach Club från häromåret.

Ryssen

 This entry was posted on söndag, mars 11th, 2012 at 0:30 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

Comments are closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.