Okej. Melodifestivalen. Så här var du.

Otroligt jämn vecka, inget bidrag tycker jag utmärkte sig. Varken åt det bättre eller det sämre. Det gör det naturligtvis svårare att gissa hur det går, men så här säger jag så här mitt i Di Levas låt: Till Final går Di Leva och Ulrik Munther i kraft av sina namn. Till andra chansen går Mimmi Oh och… tja… drar väl till med Andreas Lundstedt (men det kan lika gärna bli Sonja aldén eller Timotej).

Tävlingen i vem av medlemmarna som var mest spexig och som syntes mest som Top Cats deltog i vanns av ingen.

Fem bidrag som sjöngs på svenska. Trodde den tiden var över.

Nä ni, det här var ingen munter tillställning.

 This entry was posted on lördag, februari 11th, 2012 at 20:55 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

Comments are closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.