Sverige goes bananas

Jesusbarnet har fötts. Äntligen, det har vi alla rediga kristna väntat på. Tack och lov lever vi nu i en klart medial värld än senast jesusbarnet föddes och alla kan jubla över detta mirakel som inträffat.

Nä, allvarligt talat. Vad är det för fel på folk som tycker att det är en stor grej att victoria och daniel fått en unge. En särdeles vanlig unge om vi ska vara helt franka. Jag bara kan inte fatta intresset för detta. Kan bara inte fatta det. Såg på teven folk som hade åkt från skåne eller norrland för att närvara när de skjuter sina kanonskott för denne unges ankomst. Jag vet inte… ska man likställa dem med Kasper, Melker och Baltsar för dryga tvåtusen år sedan. Fast utan myrra då.

Här har ni en bild av barnet.

 This entry was posted on torsdag, februari 23rd, 2012 at 22:40 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Related Posts

  • No related posts found.

Comments are closed.

Sorry, the comment form is closed at this time.