Lite ledig

Hälsade på lillebror häromdagen och kikade på hans omtalade trädgårdsprojekt med nedgrävda popupspridare, elektricitet, rabatter, ny gräsmatta, plattsättning och trädgårdsland. Väldigt fint måste jag säga. Eller det kommer bli väldigt tjusigt när det väl blir klart. Frågade vad han hade planterat i trädgårdslandet – Allt, blev svaret. Jag vet inte om det var riktigt allt, men när det gäller ätbara växter så var det sannerligen välbeställt.

Vi grillade och hade oss. åkte till Lund och köpte korv hos min före detta klasskompis Robban som har startat Korvhuset. det är en kedja (eller ska bli) som säljer kvalitetskorv (över 100 olika sorter). Just nu finns det två korvhus i Malmö och ett i Lund och inom kort ska det öppnas i Helsingborg, göteborg och sedan Stockholm. Jag rekommenderar alla att köpa korv hos Robban. Underbart gott. I synnerhet den spanska korven Chistorra, som jag för övrigt åt på en tapasrestaurang i Göteborg för inte så länge sedan. Kul också att det går bra för Robban.

Vi hann också med en fest och en tripp till Köpenhamn. Spatserade på ströget (heter det va?) ner till Nyhavn där vi drack några öl och åt lite mat. Jag åt musslor, något jag kan konstatera att jag äter alldeles för sällan. Ska se till att inhandla lite färska musslor någon dag och fräsa/koka upp dem i vitt vin, grädde, salt peppar och grädde. Fantastiskt! Sen skulle vi ner till något glasställe som jocke menade hade den bästa glassen. Efter vi hade beställt visade det sig att de inte tog svenska betalkort så jocke fick lämna körkort i pant och iväg med oss att leta efter en bankomat. Inte så enkelt som man kunde tro. De första två vi hittade var stängda och nästföljande två kunde endast erbjuda femhundralappar. Så det blev uttagen dansk femhunka.

Nytt jobb sedan första juni. Börjar väl få grepp om vad det handlar om. Det verkar dock som om de som kopplade in min dator på nya kontoret gjort något fel. Vi har en grej som heter Sametime och varje gång det plingar till i den får jag en stark elektrisk stöt, det kan aldrig vara korrekt. Men det rättar nog till sig skulle jag tro.

 This entry was posted on torsdag, juni 9th, 2011 at 18:09 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply