Ungdomar, ungdomar…

Jag fick ett bord av min vän John för ett tag sedan vilket gjorde mitt gamla bord obsolet (”När en ny, mer funktionell produkt eller teknologi, ersätter en gammal”). Har länge suttit och ruvat på tanken att köra det till återvinningen, men till sist lade jag ut det på Blocket gratis. En tjej hörde av sig i princip omgående och ville prompt hämta bordet direkt. Jag berättade vart jag bodde och hon skulle åka på stört. Tio minuter senare var hon här och ytterligare tio minuter senare låg vi med varandra.

Nej, så var det naturligtvis inte. Hon berättade att hon skulle åka och en och en halv timme senare ringer hon och säger att hon befinner sig på smätvägen. Jag undrade vad i hela fridens namn hon gjorde där och det visade sig att hon och två kompisar hade ”hamnat” där efter att ha åkt kommunalt. Inget ont i det, men det var kanske inte vad jag förväntat mig (att bordet skulle hämtas via kommunala transporter). Hur som helst så talade jag om hur de skulle gå för att hitta rätt och ytterligare en timme senare ringde de igen och befann sig typ på samma plats de var från början. Jag åtog mig då att gå dem till mötes och sen löste sig hela historien. Det visade sig att de hade varit på väg på rätt väg men frågat en cyklist de mötte vart min gata låg och cyklisten hade pekat i tvärtemot riktning varpå de hamnade fel igen.

Hur som haver så var det två små små ungdomar som gick i första ring som skulle flytta ihop (+ ytterligare en kompis som kulle hjälpa flytta) som kom och hämtade bordet. Hoppas dom får det superduper i sina liv framöver med mitt bord.

 This entry was posted on lördag, maj 21st, 2011 at 21:59 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply