Vintersaga

Missade bussen på väg hem från någon slags festlighet. Tar en Erdinger Weissbier på Bishops i Sumpan och sitter och funderar. Om man har spotify i telefonen så tystnar musiken om någon ringer. Musiken stannar hela tiden. Men den jag vill ska ringa ringer inte. Det är väl dålig mottagning bara helt enkelt.

Vemodet. Ska jag sila ner det till någon slags essens ikväll så tror jag att den innehåller ledsamhet, uppgivenhet, besvikelse, självömkan och beslutsamhet. Från och med snart så ska jag se till att hitta det jag vill ha. Alltså, det jag vill ha som är möjligt att få. Puss på er.

 This entry was posted on torsdag, maj 19th, 2011 at 23:30 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply