Det kanske ordnade sig ändå

Jag har ju för enkelhetens skull lagt denna journal på en egen domän, herre.se, vilket inte precis underlättar uppdateringar i det bakomliggande. Jag borde verkligen ta tag i detta med SQL-servrar och FTP-servrar och protokoll och HTML och allt det ansvar man borde ta som ägare av en domän. Men jag har aldrig riktigt orkat göra det.

Idag i allafall så är själva bloggmotorn uppdaterad (och kors i taket så finns alla föregående inlägg kvar, sist lyckades jag ju fippla bort alltihopa (därav att alla bilder från gamla inlägg saknas)). Laddade hem ett program för hantering av FTP-servern (där all digital information på herren och lite andra gamla projekt ligger) och lyckades till sist få till det. För att fira det så fick herren ett nytt utseende. Omväxling förnöjer sägs det ju.

Slänger in en bild jag hade tänkt skriva om för ganska länge sedan. En övergiven godispåse från SF full med godis som får mig på både gott och dystert humör samtidigt.

 This entry was posted on onsdag, maj 4th, 2011 at 0:11 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Related Posts

  • No related posts found.

Leave a reply