Självlysande personer – varför upphör gravitationen?

Kommentarer inaktiverade för Självlysande personer – varför upphör gravitationen? | Uncategorized

Zlatan, Carola, Palme, Ingo.

Vet inte hur jag kom att tänka på det.. Det var nog på grund av Telenors reklam som går nu när jag tänker efter. Dom kör ju nu någon slags reklam där Dan Hills ”Sometimes when we touch” (som för övrigt Pling översatte åt Susanne Alfvengren till ”När vi rör varann”) går i bakgrunden och jag mindes någonstans att Carola hade gjort en cover på låten som jag youtubade det hela och fann vad jag sökte.

Någonstans där började jag fundera över vilka personer vi har eller har haft som är sådana där personer som är självlysande, som är den där som allas blickar söker sig till om den är i rummet, som med sin karisma liksom tar över all sändningstid som erbjuds. Svenskar alltså.

Dom jag kunde komma på bara sådär var Zlatan, Carola, Palme och Ingo. Intressant kanske är att ingen behöver någon ytterligare förklaring än sitt förnamn (jag hade kunnat skriva Olof och ni hade vetat vem jag syftade på). Kanske borde Garbo läggas till listan, men jag är för ung för att uttala mig om det.

Det som är intressant är vad det är som gör alla dessa personer så makalöst graviterande. Vad det är som får världen att rotera runt just dom alltid.

Givetvis har vi genom livet stött på ickekändisar som har den här förmågan också, och det är i kombination med talang som det blir just så extremt som för dom jag nämner, men vad är det som drar? DET skulle jag vilja se lite forskning på!

Jag vet inte. Ge mig svaret! Och gärna fler svenskar som har just den här effekten på sin omgivning.